BON, Artista del Siglo XX.
Roman Bonet Sintes (Barcelona 1886 - 1967).
CONTACTA CON NOSOTROS...

Contacta con Nosotros: Te ha interesado la web? Conocistes o sabes alguna anecdota que hemos pasado por alto? Tienes alguna obra de BON? ... Esta sección está dedicada a todas aquellas personas interesadas en su obra.

Enviar un e-mail a : leo.perez.bonet@gmail.com

Leonardo, muchas gracias, ¡qué bien tu página y qué ENORME el trabajo de BON!
Te agradezco el ofrecimiento, y te pediré algun permiso, seguro.
También, no sé si conoces, sacamos el Boletín RAMÓN, y quizás para aquí -no como mera ilustración- sino como parte de algún trabajo sobre BON y RAMÓN podría ponerse algo... habrá que pensarlo con tranquilidad.
Un abrazo y suerte.
Juan Carlos Albert, Madrid.
Excelente su sitio abierto en Lycos Salud,
Manuel Barrero.
Director de Tebeosfera.
www.tebeosfera.com
Aprofito per dir-te que també vaig escriure un article sobre ell que va aparèixer a una revista portuguesa d'ex-libris i que, segurament, ja deus conèixer.
Estarem en contacte. Una abraçada.

Prof. Francesc Orenes.
(...) Conozco relativamente bien la figura de su abuelo, BON, he visto fotografías suyas, he visto trabajos suyos e incluso tuve en las manos un original de un dibujo referido a él y a su famoso carro, de eso ya hace tiempo (...)

Antonio Martín.
Barcelona
Benvolguts,
Des de Reus, on el record d'en BON continua viu, molt viu, rebeu la més sincera felicitació per aquesta magnífica webb. Per cert, ben aviat tindreu notícies al voltant d'una obra molt "reusenca" d'en Bon.
Salutacions.

Josep Baiges. Ràdio Reus .

He disfrutado muchísimo con la página web de BON. Gracias.
Yo me llamo Jesús Lou y hace poco tiempo, junto con Emilio Casanova, hemos editado un amplio trabajo (libro+DVD), titulado "Ramón Acín. La línea sentida", sobre el artista oscense Ramón Acín Aquilué (1888-1936) poniendo a disposición del público toda la obra artística, documentación, escritos, fotografías, cartas, etc de este multifacético personaje al que tal vez desconozcas. . En noviembre de 1931 Bon dio una de sus conferencias mudas en el teatro Olimpia de Huesca y el presentador del acto fue el ex-humorista Ramón Acín (como él se presentaba) y en los archivos de Acín hemos hallado un par de fotografías de ese día donde se ve a Bon, Ramón Acín y las hijas de éste. Además en la hemeroteca hemos encontrado algunos escritos publicados en diarios oscenses con motivo de dicha conferencia. Ramón Acín dice en algún momento que su amistad con Bon ya provenía de Barcelona de 1913.

Jesús Lou

Hola me llamo Gema Fernández , lo primero felicitaros porque creo que habeis hecho un trabajo estupendo en la pagina no solo bibliografico sino también de recopilación de fotos, dibujos, y portadas; en fin estupendo.

Gema Fernández Hoya.
Estimado/a,
Hace ya algunos días que leí toda la web sobre Bon, y no quería dejar de comentar lo mucho que me ha inspirado su lectura. Gracias por dar a conocer su vida a los navegantes de internet. De hecho, busqué información sobre Bon a raíz de una subasta de una obra suya en internet (...). Es la que se ve en el fichero adjunto y corresponde a una caricatura de Bruguera. Sospecho que orresponde al fundador de lo que luego sería la editorial Briguera, pero me gustaría que me lo confirmárais, así como el año de realización.
Gracias otra vez y un saludo,

Andrés Moreno
T'envio un article que sortirà publicat el mes de maig al REUS DIRECTE, una publicació de la ciutat. De fet s'explica més o menys la moguda que estem muntant. També t'envio una fotografia de quan es va presentar EN PERET GANXET, una creació del teu avi que en Ramon Ferran, un dels millors escultors de la ciutat -és el que hi ha al costat del teu avi a la foto- va donar forma i que ben aviat -si tot va bé el mes de setembre- col·locarem en un espai públic de la ciutat.
Jo treballo a Ràdio Reus i al Canal Reus Televisió. De fet a la nostra emissora -amb 80 anys d'història és la segona de Catalunya després de Ràdio Barcelona- tenim algunes fotografies del teu avi que potser et podrien interessar. Si no en tens cap ja te les faré arribar.
Per cert el meu pare -autor de la sardana d'en Peret Ganxet- també era dibuixant i caricaturista i de fet va mantenir una bona relació amb el teu avi. A casa tenim emmarcada una d'aquelles postals característiques d'en BON amb el seu carretó.
Si tens alguna adreça postal et faré arribar aquesta informació de la que, potser, no disposes. I sobre l'escultura d'en Peret Ganxet ja t'aniré informat per a veure si tu o la teva mare ens voleu acompanyar el dia de la inauguració.
Atentament

Josep Baiges

Hola, Dolors i companyia, He vist la pàgina web, està força be. A veure si, com hem quedat per telèfon ens veiem ben aviat i comentem el tema del llibre.
Ben cordialment,

Francesc Prats.

... Bé, és igual, l'important és que avui l'he donat un cop d'ull a la pàgina i m'ha semblat molt interessant. No coneixia aquest artista, ja sigui perquè sóc de Mallorca o per ignorant, però és digne de lloança la seva figura i de gran interès per la història. La feina feta per a realitzar la web és també destacable, encara que segur que has gaudir i gaudeixes fent-ho. Poca cosa més a dir, segueix treballant en això perquè el que estàs fent és molt bonic. Fins aviat, una abraçada.


Juan Manuel Fernández Legido.

Hola amics,
Ha estat una veritable sorpresa trobar aquesta pàgina web dedicada a "Bon" de qui fa temps he seguit els passos... Me l'han facilitada les bibliotecàries de l'arxiu "Ardiaca" on vaig a investigar assiduament. També vaig a la biblioteca del R. Cercle Artístic, on no se si sabreu que tenen almenys 4 dibuixos originals d'en "Bon". Precisament en el Butlletí d'aquesta entitat he publicat un primer article sobre aquest dibuixant, i pel febrer de l'any pròxim en publicaré un altre a "El Còmic de la Premsa Comarcal", on publico mensualment un article sobre història de dibuixants i els seus dibuixos. Els dos articles estan fets abans de descobrir aquesta pàgina.
Ben cordialment,

Jordi Artigas.

Hola Leo, primero: felicidades por esta web tan completa, tan bien hecha (que no se diga que no la ha hecho un profesional) que nos acerca a tu entrañable abuelo...

Elisabeth Duport.

Em dic Sebastià Roig, sóc periodista comarcal i m'agraden els tebeos i els ninotaires ;-)

Acabo de descobrir fa cinc minuts la vostra web sobre en BON i m'he quedat al·lucinat. És magnífica! =:-)

Aprofito per dir-vos que a mitjans de novembre treuré un llibre on, molt de passada, es fa referència a en Bon.

L'invent es titula "Els malsons dels nostres avis. El terror i el fantàstic a Catalunya (1900-1936)" (Dux Editorial), i fa una repassada al cinema i la literatura d'aquest gènere que es consumien i es produien a Catalunya. Remenant 'Miradors' vaig anar a parar a la conversa del vostre avi amb Francesc Madrid. Em va agradar molt la seva descripció dels fenòmens humans que s'exhibien a Coney Island i la he incorporat, esmentant la procedència, en un apartat on es parla de l'obra fílmica de Tod Browning.

El capítol també reprodueix, amb propòsits divulgatius, la foto de BON que sortia en el llibre de Valentí Castanys 'La memòria es diverteix'.
Si teniu ocasió de fullejar-lo, espero que us agradi.

Passejant per la vostra web, he quedat fascinat per la campanya que va endegar Jaume Miravitlles en pro del carromato, quan aquest va ser destruït.

Sóc figuerenc i aquest any celebrem el centenari de 'Met' Miravitlles. El desembre apareixerà un llibre sobre Miravitlles i el Comissariat de
propaganda, on suposo que es farà referència a aquesta actuació.

Col·laboro sovint al Diari de Girona i m'agradaria poder escriure sobre aquest fet concret. Coneixeu materials o articles al respecte que pugui consultar?

Moltes gràcies per la vostra atenció i endavant amb la web!

Sebastià

hola! buscaba info sobre bon para documentar dos dibujos, y he encontrado tu página... muchas gracias por organizar y ofrecer tanta información... en el museu de l'hospitalet hay dos caricaturas de Bon del maestro Ventura Tort, compositor de sardanas. (...), no sé qué relación podía haber entre el caricaturista y el músico (si es que la había)... eso es lo que estaba intentando encontrar... te mando la foto de una de las caricaturas... es foto "casera" pero estamos preparando un catálogo donde aparecerá bien reproducida... las dos caricaturas se expondrán esta primavera en una expo del fondo sobre papel del museo...
Gracias otra vez...

María josé.

Me ha interesado muchisimo tu web. Bon era un artista singular. Tengo un dibujo suyo en el que representa a unos vascos bebiendo en una taberna. Me han interesado mucho sus preciosos exlibris. Desconocía esta faceta. Te felicito por la completisima web.
Saludos

Antonio Sedó
Barcelona.

Hola amics. Estic llegint L'Assaig de la vida de Plàcid Vidal (Ed. Estel, 1934) i a la pàgina 231 explica una anècdota:
El dibuixant Romà Bonet (Bon) llavors anava formant-se en els frisaments de la seva primera joventut. Tant ell com el seu germà sempre feien l'efecte que s'havien escapat de casa seva de sorpresa. Un dia Romà, commós, explicava que el seu pare l'havia renyat, i el company Albert Albert i Torrelles l'aconsellava així: -Vés-te'n a córrer món ! ¡Tú rai que pertot arreu podràs guanyar-te la vida fent dibuixos!.

Una abraçada.
Pere Riera Obiol

Benvolgut Sr. Leo Pérez Bonet,

 

Imagino que tindrà constància de les caricatures de metges realitzades per Bon, algunes d'elles aparegudes a la revista "La Medicina Catalana" en un article intitulat "Les caricatures mèdiques de Bon" (any IV volum VI núm.28, 15 gener 1936). Es tracta de les caricatures dels metges Agustí Pedro i Pons, Josep Cabré i Claramunt, Leandre Cervera, Jesús Maria Bellido i Golferichs, i Josep Roig i Raventós. En l'article es fa referència explícita a l'exposició, de la qual en aquest número s'han triat alguns exemples:

"(…) A través del prisma personal de cada humorista, la imatge còmica pot arribar a prendre aquella fina qualitat que peratny a la ironia. Aquests comentaris ens els suggereix ara Bon, el nostre gran caricaturista, que acaba de fer un assaig ben reeixit d'intrepretació psicològica de companys nostres, en el qual la comicitat dels temes mèdics és palesada en cada cas en íntima imbricació amb aquells trets més característics de la personalitat al marge de l'ofici".

A la llum d'això, em pregunto si la caricatura que apareix al seu web, a l'apartat 14. Publicitat, que presenta
una exposició al Casal delMetge (Exposició de Caricatures "El Dr. Bon exposa diversos casos professionals.
Primera série") es tracta del cartell d'anunci dels casos que he esmentat més amunt.

Em pregunto també si disposa de més caricatures de metges.

Tenen un web fantàstic.

Ben cordialment.

Alfons Zarzoso

Museu d'Història de la Medicina de Catalunya

Querido Leo:
He recibido con alegria, de parte de mi hija, la página web de tu padre. Te cuento mi historia por si es de tu interés. Yo en mi juventud practicaba la pintura y la caricatura. Convencí a mis padres para que me pagaran unas clases de caricatura con Bon. Me personé en su estudio de la Avenida de la Luz, le expuse mi deseo y me pidió que copiara una de sus caricatruras ... A la vista de la copia, Bon me invitó a colaborar como ayudante sin cobrarme cuotas de clase. Asisti durante tres veranos aprovechando las vacaciones. (entre 1941/1946, no recuerdo exactamente).

Actualmente me dedido a la fotografia de arte (mi página Web es http://www.ricardterre.com


Ricard Terré.

Apreciat Sr,

Conec des de fa temps la seva web i encara fa més de temps que conec l'obra del seu familiar. Un admirable artista i millor dibuixant. Malauradament, com tants d'altres, menystingut i infravalorat per una societat cega i unes autoritats insensibles a la cultura Per quan un Museu del Dibuix a Catalunya a on es difonguin i es conservin dignament els originals de tants artistes?.

Humilment vaig dedicar un article, a l'obra d'en Bon, a una revista en la que col·laboro mensualment: La Font del Diàleg de La Garriga.

En qualsevol cas, la meva carta és per transmetre-li la meva admiració per la seva feina i comunicar-li que tinc varis dibuixos originals d'en Bon: apunts, obra impresa i caricatures. Entre elles tinc l'original d'alguna foto que vostè publica de les conferències mudes.

Ben cordialment. Ramon Serra. 


Hola,

Me ha gustado mucho la página homenaje. Por si te sirve, te envio un cuadro que hice hace tiempo en el que pinté libremente a Bon en su carromato.

Un saludo

Pachi, de Idígoras y Pachi.

Benvolguts Sr. Leo i Sra. Bonet,

Tal i com em sol·licitaven, em plau fer-vos arribar una còpia de l'article que vaig publicar a la revista FD, de La Garriga el juliol de 2005. Només lamento que l'article no estigui a l'alçada del que es mereix en BON. La caricatura també és meva, doncs m'agrada dibuixar, i prego la seva comprensió perquè tampoc li fa justícia.

El dibuix que l'il·lustra, i que la impressió no mostra la qualitat del que es mereix, és un original de la meva col·lecció particular i suposo que és un dibuix publicitari.

La font del DIÀLEG. Número 19 - Juliol de 2005.

Gràcies per la seva amabilitat. A disposar i molt cordialment, Ramon Serra.

Hola Leonardo,

El meu germà i jo mateix estem realitzant un treball sobre l'histnria de l'Avinguda de la Llum. Entre els diversos aspectes de la mateixa, estem intentant de refer la numeració sencera d'establiments que contenia i és així com hem sabut que al número 24 es trobava l'estudi del famós dibuixant Bon (qui ho havia de dir!). Val a dir que la informació consultable sobre l'Avinguda és molt minsa i tot fa pensar que va existir fa massa anys quan nomcs en fa 20 que va ser clausurada definitivament.

És per això, i després de veure lo interessantment documentada que teniu la web sobre Bon, que hem pensat que potser ens podria facilitar algunes dades sobre el local que va ocupar, desde quin i fins a quin any, alguna imatge i alguna anècdota referent al dibuixant i la seva permanència a l'Avinguda de la Llum. No voldriem pas deixar passar aquesta oportunitat de documentar l'estudi sense incloure informació de primera mà sobre l'artista si així fos possible.

En el cas de qué algún dia l'estudi fos publicat us tornariem a contactar per demanar-vos permis formalment i, si escaigués, ampliar la informació.

Salutacions,
Jaume Susany
Bona tarda,

Aquesta tarda he estat mirant la vostra web, només us puc dir que m'ha portat molts records, el meu oncle Quicus i la meva tieta Antonia (Francesc Carbó Martí i Antonia Carbó Martí), sempre m'explicaven anecdotes i la bona relació que tenien amb en Bon i la seva familia, fins hi tot els meus pares m'han dit que van estar a casa menjant algun cop, a casa tenim alguns dibuixos d'en Bon pero els meus pares m'han dit que preguntes si teniu alguna caricatura del meu oncle, els faria il·lusió veurela, sabem que n'hi va fer, que l'oncle en tenia algunes, pero no les hem trobat. Només dir-vos que la pagina es genial i que m'ha agradat molt trobar-la.
Salutacions.

Bernabé Carbó
Dir-vos també que som de Tarragona encara que l'oncle era de Lleida.
Querida Dolors,

Espero que usted y su familia están bien. Yo estoy escribiendo porque soy uno de los editores de una nueva revista académica llamado the Journal of the History of Childhood and Youth (Revista de la Historia de la Infancia y la Juventud – el dirección de web www.umass.edu En todas las números tenemos una sección llamada "Object Lessons" (Lecciónes de Objeto) donde hay un imagen de algún objeto o fotografía junto con un breve analisis de texto.

Quisiera invitar a usted a escribir algo acerca de Bon para un próximo número de la revista. Sé que las Conferencias Mudas que realiza a menudo para los niños – hay una fotografía de él, rodeado de niños en un pueblo. Pensé que podría ser interesante para incluir un objeto, quizás la versión de juguete de su roulotte o algún otro objeto, junto con algunos comentarios de usted como un historiador del arte y como una hija.

Reciba mis más cordiales saludos.
Brian D. Bunk

Hola amics,
Fa poc em va aparèixer una fotografia d'en BON a l'Arxiu Comarcal de
Reus, potser ja la coneixeu però us envio còpia de la fotocòpia que en
vaig fer i les referències que hi havia, per si de cas:

BON a la Casa de la Caritat
Fons Niepce, n. 10
Sembla que la imatge es va publicar també en una Història Gràfica de
Reus, vol. 1, p. 170.

Fecilitats per la web. Una salutació,

Daniel Venteo
Barcelona.

Barcelona, 15 juny 2009

Amics, amigues,

El projecte "La Memòria dels Dibuixants" va endavant i està a punt de tenir la seva pròpia pàgina web que està elaborant un equip de disseny i informàtica, es preveu per tant que es pugui inaugurar durant el proper estiu, us comunicarem l'adreça tant aviat estigui tot a punt.

Entre d'altres informacions contindrà la comunicació presentada el 2007 al "Memorial Democràtic" amb els mateixos dibuixos i fotos d'aquell text, un nou llistat de dibuixants provinent de buidats i recerques sobre la premsa de l'època. Entre d'altres seccions una sèrie d'enllaços o "lincks" d'altres pàgines semblants i un lloc per a deixar missatges i adreces que ens permetin contactar amb altres familiars o amics d'aquells dibuixants.

Per tant us demanem el vostre permís per a "penjar" les dades i dibuixos de dibuixants parents vostres, així com demanar-vos que en reciprocitat poseu la nostra web a la vostra pàgina si en teniu.

Estem pendents també de la concessió d'una subvenció demanada al "Memorial Democràtic" de la Generalitat de Catalunya a travès de l'Ajuntament de Premià de Dalt, que ens permetria de poder-ne pagar una part d'aquesta web.

La web del projetce Memoria dels Dibuixants:

LA MEMÒRIA DELS DIBUIXANTS

Jordi Artigas
Zoòtrop Associació Cultural / "La Memòria dels Dibuixants"

Felicitats per la web fantàstica i tan ben documentada que heu muntat. Sóc periodista i sempre he adorat una caricatura de BON del meu besavi, farmacèutic, que conservo com un tresor. M'ha sorprès trobar-ne una de molt semblant a la vostra web, és un farmacèutic, molt semblant al meu besavi, que fuma una pipa el fum de la qual és la serp al·legòrica. M'agradaria saber si teniu identificat el farmacèutic del vostre dibuix. El meu besavi es deia Artur Punyed Lloberas, de Reus, amb farmàcia al carrer Llobera, que a més tenia un estand a l'Expo del 1929 on BON hi tenia el carro, o sigui que amb tanta coincidència era indefectible que es fes caricaturitzar!

Tate Cabré i Massot
Periodista Freelance

Hola, buenas tardes.

Mi nombre es Carlos Velazquez, y le escribo porque mi madre tiene un cuadro pintado por Bon, y posiblemente sin catalogar.
Fue un regalo de Bon a mi abuelo en la segunda mitad de los años 50. Dicho cuadro es un torero sentado en una silla con una guitarra delante suyo, y el traje parece de un arlequín.
Fué pintado expresamente para mi abuelo, y no creo que haya otro igual.
Sin otro particular, y esperando su respuesta me despido de usted.

Carlos Velazquez
Hola.
Desde hace casi dos años estoy en el empeño de cosntruir una "historia gráfica" del flamenco: www.papelesflamencos.com
Quería dedicar una entrada al Patio del Farolillo y, claro, he llegado hasta Bon.
En tu web compruebo que hay dos imágenes: el cartel y  otra en que una gitana lee la buenaventura a Rosita Rodrigo. ¿Puedes identificar al guitarrista de la foto? Supongo que no tendrás inconveniente en que utilice la imagen del cartel en la entrada que voy a hacer. ¿Apareció en alguna revista?
Te agradecería cualquier información que me proporcionaras sobre el Farolillo y la relación de Bon con él.

Muchas gracias y un saludo.

David Pérez
Buenos dias,

M me ha hecho mucha ilusion ver toda la obra, y mas porque conocia solo alguna caricatura por la familia.
Soy la nieta de juan Bonet Sintes el hermano del tiet Bon, y de siempre he oido hablar de el, no recuerdo si de pequeña me conocio, pero yo siempre me senti orgullosa de tener un artista y hombre como el en mis antecesores, recuerdo que mi prima mº rosa si se veia alguna vez con mº dolors hija de el, porque vivia en barcelona,.yo siempre vivi fuera por motivos de trabajo de mi padre. Repito, me ha hecho mucha ilusion ver esta pagina, y me siento llena de orgullo de llevar este apellido. Un saludo.

Mª Angeles Bonet.
Hola Leonardo,

he trobat aquesta magnífica pàgina sobre el inoblidable Bon, m'ha fet molta il.lusió trobar-la.

Sempre l'he recordat des que era petita (tinc 63 anys). Jo vivía al carrer Bergara i quan anava al col.legi, desprès de dinar, amb els meus pares, sempre anàvem a la Avinguda de la LLum. Doncs el meus pares prenien el cafè al bar del costat del local d'en Bon.

Jo feia una escapada i entrava a fer-li una visita. M'agradaven els seus dibuixos i em semblava poc el temps que estava amb ell.

Desprès sempre l'he recordat i he volgut tenir un dibuix d'ell. I mirant a les cases de subhastes per veure si trobava algún dibuix d'ell.

I un dia vaig anar a una descarregada a Sant Cugat i vaig veure un paper al terre que la gent trepitjava. El vaig reconèixer deseguida, ¡Era una caricatura d'en Bon! El venedor al veure le meu interès va venir ràpid, demanava un preu alt i regatajant vaig conseguir-lo.

Ara el tinc enmarcat i quan paso pel davant, penso "tinc un dibuix d'en Bon".

M' alegrat molt contactar amb tu.

Una fan d'en Bon

Eulàlia Mas


Enhorabuena por la pagina web que ha realizado sobre su abuelo.

Tengo una caricatura que Bon hizo a mi abuela Rosario Suarez-Castiello Mumbert que pintaba muy bien e hizo varias exposiciones. Le envío una foto de la caricatura.  Yo creo que formó parte de la obra de la exposición de 1927  de caricaturas personales femeninas en el Liceum Club Femenino de Madrid. Me gustaría saber si existe un catálogo de dicha exposición.

Reciba un cordial saludo,

Concha Gil

Bona tarda, fa temps que vam recuperar uns quadres que tenia l'avi del meu marit a casa seva. Entre elles hi ha una caricatura del seu avi que segons explica la familia, li van fer al metro de Barcelona (caldria tornar-ho a preguntar millor). El cas és que està signat per BON i hi ha la data 1954, escrita esglaonada com he vist que normalment signava ell. Nosaltres som de Reus.

Salutacions,
Maria Escoda

Benvolgut Sr. Perez Bonet,... El Col·legi cada any fa una publicació gratuïta per nadal, sobre un tema relacionat amb la medicina. Aquest any fem Metges caricaturitzats i el Sr. Romà Bonet té varies caricatures de metges, per això el volem incloure amb una imatge que tenen vostès a l'apartat PUBLICITAT , la tercera fila la primera per l'esquerra, titulada CASAL DEL METGE. ...

Sara Fajula Colom
Arxivera Col·legi Oficial de Metges de Barcelona -  COMB

Hola,

... he conocido una pequeña parte de su obra por casualidad mientras ojeaba un ejemplar de la revista "Bibao grafica" y después de haber seguido el hilo por otras publicaciones he completado una visión más global en la web de Leo.

Si se me permite, su agitada vida me parece una auténtica aventura, y solo con eso basta para querer saber más sobre tu padre.
En cuanto al trabajo ¡Hampa! debo admitir que, siendo de Bilbao, me atrae mucho el que haya sabido ver y retratar los marginales barrios altos y sus gentes, que a mi modo de ver, es una manera de reconocerlos.

...

Por último, seguramente los conoceréis mejor que nadie, pero por si acaso os dejo un par de links de la Diputación de Bizkaia donde están escaneados en gran calidad todos los ejemplares de Bilbao Grafica y la revista Garellano.


Revista " Bilbao Grafica"
http://www.bizkaia.net/ kultura/foru_liburutegia/ liburutegi_digitala/listado. asp?Tem_Codigo=2542&Idioma=EU& idPublicacion=27&Anyo=1922& Mes=hh&Dia=ee

Revista "Garellano"
http://www.bizkaia.net/ kultura/foru_liburutegia/ liburutegi_digitala/listado. asp?Tem_Codigo=&Idioma=EU& idPublicacion=28&Anyo=1922& Mes=hh&Dia=ee&Buscar=Bilatu

Un fuerte abrazo y muchas gracias por la información,
Hasta pronto.

A.L.E

Bona tarda, soc una alumne del Intitut La Mercè de Barcelona, estem elaborant el treball de síntesis final, on duem a terme un documental, estem fent un documental sobre Carles Buïgas, i ens agradaria poder mostrar en el nostre documental algunes de les caricatures/il-lustracions que li va fer en Romon Bonet a Carles Buïgas.

...

Sandra Busquí

Amics i amigues,

S'acaben de publicar a “Núvol”, diari digital cultural en català dos articles:

COMPRA'M EL TBO!
www.nuvol.com/critica/compram- el-tbo/

TORNA EL SALÓ DEL CÒMIC
www.nuvol.com/noticies/torna- el-salo-del-comic/

Salutacions,

Jordi Artigas

Hola, Leo.

M'ha interessat moltíssim la teva pàgina sobre en Bon, que de sempre he admirat. Tinc algun material (una segona postal amb el carro de 1929, caricatures publicades a diverses revistes i un anunci de le seves caricatures).

Una abraçada

Roger Biosca
 
MOLT AGRAÏT!
Inicio | Anterior